Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 28. apríl 2024Meniny má Jarmila
< sekcia Tipsport Liga

TEL: Bakoš prišiel do Spišskej Novej Vsi, má otvorenú zmluvu

Na snímke hokejový útočník Martin Bakoš počas brífingu pred prípravným stretnutím HK GROTTO Spišská Nová Ves proti Martinu, 23. augusta 2022 v Spišskej Novej Vsi. Foto: TASR - Milan Kapusta

Bakoš si v uplynulej sezóne obliekal dres švajčiarskeho klubu HC Ajoie. Nastúpil na 43 duelov, v ktorých nazbieral 20 bodov za šesť gólov a 14 asistencií.

Spišská Nová Ves 22. novembra (TASR) - Extraligový klub HK Spišská Nová Ves angažoval skúseného slovenského útočníka Martina Bakoša na otvorenú zmluvu. Spišiaci o tom informovali na sociálnych sieťach.

Bakoš si v uplynulej sezóne obliekal dres švajčiarskeho klubu HC Ajoie. Nastúpil na 43 duelov, v ktorých nazbieral 20 bodov za šesť gólov a 14 asistencií. V priebehu kariéry hral aj v KHL za Slovan Bratislava, s ktorým získal titul v extralige v roku 2012. Na konte má tiež dva české tituly s Libercom a Třincom. Slovensko reprezentoval na dvoch MS 2016 i 2018 a v rovnakom roku nechýbal ani na ZOH v Pjongčangu.

"Všetci sme veľmi šťastní, že sa nám podarilo po dvojročnej intenzívnej komunikácii dohodnúť s jedným z najlepších odchovancov nášho klubu. Martin k nám prichádza na otvorenú zmluvu a v kútiku duše dúfame, že sa mu u nás natoľko zapáči, že s nami ostane počas celej sezóny. Som presvedčený o tom, že sa ´Baky´ od prvého dňa zaradí medzi najlepších hráčov ligy a svojou hrou bude baviť našich skvelých fanúšikov," uviedol športový manažér klubu Radomír Heizer.