Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia

Slovenskí bedmintonisti začínajú kvalifikáciu ME 2015 v Dubline

Slovenská bedmintonistka Monika Fašungová Foto: TASR/Jakub Súkup

Slovensko sa pokúsi kvalifikovať na nadchádzajúce majstrovstvá Európy družstiev, ktoré sa uskutočnia 12.-15. februára 2015 v belgickom meste Leuven.

Bratislava 31. októbra (TASR) - Od 7. do 9. novembra sa v írskom Dubline odohrá skupinová kvalifikácia majstrovstiev Európy miešaných družstiev v bedmintone, v ktorej sa predstaví aj tím Slovenska. V kvalifikačnej skupine číslo šesť budú súpermi Slovákov okrem domácich Írov aj Bulhari a Nóri.

Slovensko sa pokúsi kvalifikovať na nadchádzajúce majstrovstvá Európy družstiev, ktoré sa uskutočnia 12.-15. februára 2015 v belgickom meste Leuven. "V Írsku bude reprezentovať štvorica hráčov Tímu Rio v zložení Jana Čižnárová, Martina Repiská, Matej Hliničan a Jarolím Vícen. Na reprezentantov čaká najprv stretnutie s Bulharskom, ktoré sa odohrá 7. novembra. Nasledujúci deň sa slovenské družstvo stretne s domácim Írskom a 9. novembra si o 10.00 miestneho času zmerajú reprezentanti sily s výberom Nórska," informoval TASR Slovenský zväz bedmintonu v oficiálnej tlačovej správe.

program Slovákov:

7. novembra: Slovensko – Bulharsko (19.00)
8. novembra: hod Slovensko – Írsko (19.00)
9. novembra: Slovensko - Nórsko (11.00)