Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 17. apríl 2024Meniny má Rudolf
< sekcia

O'Sullivan porazil v Snookeri súpera aj so zlomeným členkom

Ronnie Osullivan hrá aj so zlomeným členkom na turnaji Snookeru proti Daniel Wells. Foto: YouTube

O'Sullivan si dal lieky proti bolesti, ale aj tak sa necítil dobre. "Som nahnevaný sám na seba. Snooker si užívam ako nikdy predtým a preto by ma veľmi mrzelo, keby som musel na turnaji skončiť."

Londýn 28. novembra (TASR) - Päťnásobný majster sveta v snookri Ronnie O'Sullivan odohral zápas prvého kola na otvorených majstrovstvách Spojeného kráľovstva so zlomeným členkom. Duel s amatérom Danielom Wellsom vyhral 6:2, ale z turnaja sa možno odhlási. Informovala agentúra Reuters.

Tridsaťdeväťročný hviezdny hráč snookru sa zranil minulý týždeň počas behania v lese. Na zranenej nohe má špeciálnu ortézu a hoci takmer dva a pol hodinový duel zvládol, necítil sa dobre. "Zápas som si vôbec neužil, pretože ma noha bolela a nemohol som hrať presne. Uvidíme ako sa budem cítiť v ďalších dňoch, ale keď sa to nezlepší, tak sa možno z turnaja odhlásim," povedal pre BBC muž s prezývkou "The Rocket", ktorú dostal pre svoju rýchlu, raketovú hru. V druhom kole má hrať O'Sullivan v nedeľu proti Petrovi Linesovi.

O'Sullivan si dal lieky proti bolesti, ale aj tak sa necítil dobre. "Som nahnevaný sám na seba. Snooker si užívam ako nikdy predtým a preto by ma veľmi mrzelo, keby som musel na turnaji skončiť. Myslím, že asi prestanem s behaním kým hrám profesionálne snooker," dodal.