Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia

Slovenskú 21-tku by mal viesť Pavel Hapal

Pavel Hapal Foto: TASR/Lukáš Grinaj

Na uvoľnený post po odchode Ivana Galáda bolo viacero adeptov, okrem Hapala sa spomínali mená ako Dušan Radolský, Ladislav Hudec, Martin Ševela či Jozef Vukušič.

Bratislava 22. decembra (TASR) - Český tréner Pavel Hapal by mal byť novým trénerom slovenskej futbalovej reprezentácie do 21 rokov. Informoval o tom denník Šport vo svojom pondelňajšom vydaní.

Na uvoľnený post po odchode Ivana Galáda bolo viacero adeptov, okrem Hapala sa spomínali mená ako Dušan Radolský, Ladislav Hudec, Martin Ševela či Jozef Vukušič. Podľa informácií Športu sa Slovenský futbalový zväz (SFZ) už dohodol s Hapalom. Český lodivod si so sebou zoberie aj asistenta Ota Brunegrafa. V Senici by Hapala mohol nahradiť Jozef Kostelník, ktorý nedávno strávil na Záhorí niekoľko dní, aby sa zoznámil s fungovaním klubu. "Som v kontakte s funkcionármi Senice, definitíva padne počas vianočných sviatkov," povedal 44-ročný Kostelník pre Šport.

Prezident SFZ Ján Kováčik spolu s viceprezidentom zväzu pre štátnu reprezentáciu Karolom Belaníkom mali mandát rokovať s adeptmi na post nového kouča SR 21 po nepredĺžení zmluvy s Galádom, resp. vybrať nového trénera do konca tohto roka.