Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 26. apríl 2024Meniny má Jaroslava
< sekcia Trenčiansky kraj

Na diaľnici pri P. Bystrici havaroval kamión, doprava je tam obmedzená

Príslušníci Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) z Považskej Bystrice zasahujú pri vážnej dopravnej nehode, ktorá sa stala vo štvrtok popoludní 8. marca 2018 na diaľnici D1 pri Považskej Bystrici. Ako informovala hovorkyňa Prezídia Zuzana Farkasová, nehoda sa stala na 166. kilometri diaľnice D1 v smere na Bratislavu. Zasahovali aj leteckí záchranári. Foto: TASR – Prezídium HaZZ

Pri udalosti sa kamión prevrátil do jarku, pričom zranenú osobu z vozidla vyslobodili hasiči. Letecky ju potom transportovali do nemocnice.

Považská Bystrica 8. marca (TASR) – Príslušníci Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) z Považskej Bystrice zasahujú pri vážnej dopravnej nehode, ktorá sa stala vo štvrtok popoludní na diaľnici D1 pri Považskej Bystrici.

Ako informovala hovorkyňa Prezídia HaZZ Zuzana Farkasová, nehoda sa stala na 166. kilometri diaľnice D1 v smere na Bratislavu.

"Pri udalosti sa kamión prevrátil do jarku, pričom zranenú osobu z vozidla vyslobodili hasiči. Letecky ju potom transportovali do nemocnice. Diaľnica je neprejazdná v jednom pruhu," uviedla Farkasová.