Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Trenčiansky kraj

Postrekovací stroj spadol na dvoch mužov, jeden neprežil

Ilustračná snímka. Foto: TASR/AP

Na mieste udalosti sa nachádzala záchranná zdravotná služba. Jedna osoba utrpela zranenia nezlučiteľné so životom, druhá ťažké zranenia.

Unín 3. októbra (TASR) – V utorok (2.10.) boli v podvečerných hodinách požiadaní hasiči o pomoc pri obci Unín v okrese Skalica, kde tragicky zahynula jedna osoba. TASR informovala odborná inšpektorka Hasičského a Záchranárskeho zboru (HaZZ) v Trnave Júlia Kedrová.

"Po príchode hasičov na miesto udalosti bolo zistené, že postrekovací stroj spadol na dvoch pracovníkov, ktorí vykonávali servis, v tom čase sa už osoby nachádzali mimo stroja," uviedla odborná inšpektorka HaZZ v Trnave.

Na mieste udalosti sa nachádzala záchranná zdravotná služba. Jedna osoba utrpela zranenia nezlučiteľné so životom, druhá ťažké zranenia. "Zranenú osobu hasiči pomohli naložiť do vozidla záchrannej zdravotnej služby. Postrekovací stroj bol zabezpečený proti pohybu a unikajúcu látku z postrekovača zachytili do zberných nádob. Na mieste udalosti zasahovali hasiči z Holíča," doplnila Kedrová.