Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Trenčiansky kraj

Kúpele v regióne prilákali do Trenčianskych Teplíc takmer 10.000 hostí

Teplá voda v relaxačných bazénoch v kúpeľoch Trenčianske Teplice Foto: TASR/Radovan Stoklasa

Kúpele Trenčianske Teplice navštívilo v rámci zimnej akcie Kúpele v regióne o 36 percent návštevníkov viac ako v minulom roku.

Trenčianske Teplice 11. marca (TASR) – Kúpele Trenčianske Teplice navštívilo v rámci zimnej akcie Kúpele v regióne o 36 percent návštevníkov viac ako v minulom roku. Počas jej tretieho ročníka zameraného na podporu regiónu mohli od novembra 2014 do konca februára tohto roku obyvatelia okolitých miest a obcí využívať niektoré služby kúpeľov s výraznými zľavami.

Ako informoval generálny riaditeľ kúpeľov Michal Vojtáš, akcia priniesla návštevníkom kúpeľov možnosť vychutnať si termálne bazény s 50-percentnou zľavou. Súčasťou poskytovaných benefitov bola aj 30-percentná zľava na vstup do bazéna Grand.

"Akcia Kúpele v regióne je pokračovaním projektu, ktorý vznikol na základe spolupráce Kúpeľov Trenčianske Teplice, mesta Trenčianske Teplice a ďalších miest a obcí regiónu. Do nedávno skončeného ročníka sa zapojilo 29 miest a obcí, čo je takmer dvojnásobný nárast oproti minulému roku. S tým súvisí aj nárast počtu hostí. Zatiaľ čo minulý rok sa vďaka výhodnej akcii zrekreovalo 6945 hostí, tento rok ich bolo už 9477," priblíži Vojtáš.

Ako dodal, prekvapením pre účastníkov tohtoročnej akcie bola novinka v podobe nedávno zmodernizovaného bazéna Sina, jedného z najväčších lokálnych lákadiel. Vynovené priestory liečivého bazéna sú verejnosti otvorené od septembra 2014 a spolu s ďalšími rekonštruovanými časťami interiéru kúpeľov tak pozývajú vychutnať si atmosféru pravých kúpeľov.

"Teším sa, že iniciatíva, ktorá vznikla pred dvomi rokmi, stále viac a viac láka nových záujemcov do našich kúpeľov. Je to nielen podpora zdravia pre ľudí, ale aj zamestnanosti a malých podnikateľov počas mimosezónneho obdobia v Trenčianskych Tepliciach," uviedol primátor mesta Štefan Škultéty.