Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 29. apríl 2024Meniny má Lea
< sekcia Trenčiansky kraj

Motoristi, pripravte sa na čiastočnú uzáveru D1

Ilustračná snímka. Foto: Juraj Šimko

S opravou vozovky začne v ľavom jazdnom páse smerom do Bratislavy oddnes od 17.00 h do nedele 1. októbra do 14.00 h. Následne sa bude pokračovať aj počas ďalšieho víkendu.

Bratislava 29. septembra (TASR) - Národná diaľničná spoločnosť (NDS) uskutoční postupne oddnes počas nasledujúcich dvoch víkendov plánovanú opravu vozovky na diaľnici D1 medzi Novým Mestom nad Váhom a Trenčínom.

Podľa hovorkyne diaľničnej spoločnosti Michaely Michalovej sa s opravou vozovky začne v ľavom jazdnom páse smerom do Bratislavy oddnes od 17.00 h do nedele 1. októbra do 14.00 h. Následne sa bude pokračovať aj počas ďalšieho víkendu, a to od piatka 6. októbra od 17.00 h do nedele 8. októbra do 14.00 h.

"Oprava bude pozostávať z odfrézovania vrstvy vozovky a následne kladenia nového asfaltového koberca," priblížila Michalová. Doprava bude podľa jej slov vedená dopravným značením vo voľnom jazdnom pruhu toho istého jazdného pásu. "V prípade nepriaznivého počasia sa oprava vozovky odkladá na nasledujúci víkend," uviedla hovorkyňa.