Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Trenčiansky kraj

Počas sťahovania Mestského úradu v Myjave zmizlo viacero vecí

Ilustračné foto Foto: TASR

Z uzamknutého a zapečateného priestoru sobášnej miestnosti zmizol veľkoplošný monitor, ktorý využívala Mestská polícia Myjava, a ďalšie predmety.

Myjava 12. decembra (TASR) – Pracovníci Mestského úradu v Myjave počas sťahovania zariadenia kancelárií z provizórnych priestorov do zrekonštruovanej budovy úradu zistili odcudzenie viacerých predmetov. TASR informoval hovorca mesta Marek Hrin.

Z uzamknutého a zapečateného priestoru sobášnej miestnosti zmizol veľkoplošný monitor, ktorý využívala Mestská polícia Myjava, a ďalšie predmety. "Spôsobená škoda je približne 2000 eur a myjavská samospráva v tejto veci podala trestné oznámenie na neznámeho páchateľa," uviedol Hrin.

"Vec evidujeme ako podozrenie zo spáchania trestného činu krádeže. V zákonom stanovenej lehote do 30 dní od zaevidovania podnetu bude vo veci rozhodnuté podľa Trestného poriadku. Policajti myjavského obvodného oddelenia vykonávajú šetrenie za účelom zistenia páchateľa predmetného skutku," doplnila pre TASR hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trenčíne Elena Antalová.