Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Trenčiansky kraj

Pomôžte nás svedkov nehody v Prievidzi, vyžiadala si ťažko zraneného

Polícia vyšetruje okolnosti prečinu ublíženia na zdraví z konca decembra 2017. Doposiaľ neznáma osoba na Bojnickej ceste v Prievidzi napadla 39-ročného muža, ktorý bol následne účastníkom dopravnej nehody a utrpel pri nej ťažké zranenia. Foto: TASR - KR PZ Trenčín

K nehode, pri ktorej došlo k ťažkému zraneniu 39-ročného chodca z Handlovej, ležiaceho v čiernom oblečení na vozovke v pravom jazdnom pruhu, došlo ešte 23. decembra 2017 krátko pred 02.30 h.

Prievidza 10. januára (TASR)- Polícia vyšetruje okolnosti prečinu ublíženia na zdraví z konca decembra minulého roka. Doposiaľ neznáma osoba na Bojnickej ceste v Prievidzi napadla 39-ročného muža, ktorý bol následne účastníkom dopravnej nehody a utrpel pri nej ťažké zranenia. Informovala v stredu trenčianska krajská policajná hovorkyňa Elena Antalová.

K dopravnej nehode, pri ktorej došlo k ťažkému zraneniu 39-ročného chodca z Handlovej, ležiaceho v čiernom oblečení na vozovke v pravom jazdnom pruhu, došlo ešte 23. decembra 2017 krátko pred 02.30 h. "Vodič taxislužby ležiaceho chodca neskoro spozoroval a už nestihol bezpečne zastaviť a zabrániť zrážke. So svojím vozidlom Renault Thalia po ňom prešiel. U 46-ročného vodiča taxíka alkohol dopravní policajti nezistili, chodcovi odobrali krv na zistenie prítomnosti alkoholu v nemocnici," ozrejmila Antalová.

Podľa doterajšieho vyšetrovania polície 39-ročného Handlovčana tesne pred dopravnou nehodou fyzicky napadla doposiaľ neznáma osoba. "Po tomto napadnutí muž spadol na vozovku a následne ho prešlo prichádzajúce vozidlo. Na mieste boli v tom čase aj svedkovia, ktorých touto cestou žiadame o pomoc pri vyšetrovaní. Akékoľvek informácie nám môžu pomôcť pri objasnení tohto skutku," doplnila policajná hovorkyňa.

Polícia v tejto súvislosti žiada svedkov dopravnej nehody, aby sa prihlásili na Okresný dopravný inšpektorát v Prievidzi. Okrem toho môžu akékoľvek informácie poskytnúť na tiesňovej linke polície na telefónnom čísle 158 alebo na Obvodnom oddelení Policajného zboru v Prievidzi na stálej službe na telefónnom čísle 096127 3755.