Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 27. apríl 2024Meniny má Jaroslav
< sekcia Trenčiansky kraj

Nevideli ste tohto muža? Môže byť dezorientovaný a pod vplyvom liekov

Nezvestnosť 36-ročného muža nahlásila podľa krajskej policajnej hovorkyne jeho sestra, s ktorou naposledy telefonoval o 14.20 h. Uviedol, že sa nachádza vo vlaku asi v Považskej Bystrici. Bol úplne dezorientovaný a pod vplyvom liekov. Nezvestný nosí silné dioptrie, bez ktorých skoro nevidí a viac sa mu nepodarilo dovolať. Peter Kacko je vysoký 165 centimetrov, pevnej až zavalitej postavy. Má sčervenenú tvár, krátke svetlohnedé vlasy, vpredu plešinu, hnedé oči, chodí zhrbený a nosí silné dioptrie. Akékoľvek informácie, ktoré by smerovali k vypátraniu hľadanej osoby, môžu občania oznámiť na najbližší policajný útvar alebo na bezplatnú policajnú linku 158. V Trenčíne 3. septembra 2016. Foto: TASR - KR PZ v Trenčíne

Muž cestoval 31. augusta popoludní vlakom z Liptovského Mikuláša domov, kam však už nedorazil.


Trenčín 3. septembra (TASR) - Polícia žiada občanov o pomoc pri pátraní po nezvestnom 36-ročnom Petrovi Kackovi z Plevníka-Drienového v okrese Považská Bystrica. Muž cestoval 31. augusta popoludní vlakom z Liptovského Mikuláša do miesta trvalého pobytu, kam však nedorazil, viac nepodal o sebe žiadnu správu a nie je známy jeho súčasný pobyt. TASR o tom dnes informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva policajného zboru (KR PZ) v Trenčíne Elena Antalová.

Nezvestnosť 36-ročného muža nahlásila podľa krajskej policajnej hovorkyne jeho sestra, s ktorou naposledy telefonoval o 14.20 h. "Uviedol, že sa nachádza vo vlaku asi v Považskej Bystrici. Bol úplne dezorientovaný a pod vplyvom liekov. Nezvestný nosí silné dioptrie, bez ktorých skoro nevidí a viac sa mu nepodarilo dovolať," uviedla Antalová.

Peter Kacko je vysoký 165 centimetrov, pevnej až zavalitej postavy. Má sčervenenú tvár, krátke svetlohnedé vlasy, vpredu plešinu, hnedé oči, chodí zhrbený a nosí silné dioptrie.

"Akékoľvek informácie, ktoré by smerovali k vypátraniu hľadanej osoby, môžu občania oznámiť na najbližší policajný útvar alebo na bezplatnú policajnú linku 158," vyzvala Antalová.