Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 26. apríl 2024Meniny má Jaroslava
< sekcia Trenčiansky kraj

Slávnostný sľub zložil staronový predseda TSK a 45 zo 47 poslancov

Slávnostný sľub zložili v pondelok 13. novembra 2017 na ustanovujúcom zasadnutí Zastupiteľstva Trenčianskeho samosprávneho kraja (TSK) staronový predseda Jaroslav Baška a 45 zo 47 novozvolených poslancov Zastupiteľstva TSK. Na snímke Jaroslav Baška počas slávnostného sľubu. Foto: TASR - Milan Podmaník

Za priority v novom päťročnom volebnom období považuje Baška najmä zdravotníctvo, cestnú infraštruktúru a duálne vzdelávanie.

Trenčín 13. novembra (TASR) – Slávnostný sľub zložili v pondelok na ustanovujúcom zasadnutí Zastupiteľstva Trenčianskeho samosprávneho kraja (TSK) staronový predseda Jaroslav Baška a 45 zo 47 novozvolených poslancov Zastupiteľstva TSK. Neprítomní poslanci Zuzana Máčeková a Pavel Halabrín zložia sľub na druhom zasadnutí v pondelok 20. novembra.

„Tak, ako som predchádzajúce štyri roky nepolitikárčil a nechcel som ani zo strany poslancov politikárčenie, tak to budem robiť aj v tomto novom zastupiteľstve. Budem naozaj chcieť, aby odhodili tieto politické tričká. Je po voľbách, ľudia hlasy odovzdali a budeme robiť tie pragmatické riešenie, ktoré posunú TSK dopredu. Poznám len dobré a zlé riešenia a verím, že sa so Zastupiteľstvom TSK budeme vedieť dohodnúť na tých dobrých riešeniach,“ zdôraznil staronový predseda TSK.

Na margo 22 nezávislých poslancov v novom zastupiteľstve Baška skonštatoval, že bude komunikovať so všetkými poslancami a budú predkladať racionálne návrhy. „Ak sa to nebude zdať poslancom, vždy budeme o týchto racionálnych riešeniach diskutovať. Nie som tu sám, mám za sebou zamestnancov TSK, chcem spolupracovať so všetkými poslancami,“ zdôraznil Baška.

Slávnostný sľub zložili v pondelok 13. novembra 2017 na ustanovujúcom zasadnutí Zastupiteľstva Trenčianskeho samosprávneho kraja (TSK) staronový predseda Jaroslav Baška a 45 zo 47 novozvolených poslancov Zastupiteľstva TSK. Na snímke Jaroslav Baška počas slávnostného sľubu.
Foto: TASR - Milan Podmaník


Za priority v novom päťročnom volebnom období považuje Baška najmä zdravotníctvo, cestnú infraštruktúru a duálne vzdelávanie. Najbližšie zasadnutie zastupiteľstva TSK sa uskutoční už o týždeň, v pondelok 20. novembra. Na decembrovom zasadnutí sa podľa neho poslanci už budú venovať aj rozpočtu TSK na budúci rok.