Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 29. apríl 2024Meniny má Lea
< sekcia Trenčiansky kraj

V Kultúrnom dome v prievidzskom Hradci vybudovali kazetový strop

Ilustračná snímka. Foto: TASR/AP

Rekonštrukciu v interiérovej časti hradeckého kultúrneho stánku realizovala samospráva po dvoch rokoch, keď investície smerovala skôr do jeho exteriérovej časti.

Prievidza 11. júla (TASR) - Úpravy podhľadu v interiéri sa dočkal v týchto dňoch Kultúrny dom v prievidzskej mestskej časti Hradec. Práce v objeme 4280 eur vrátane dane z pridanej hodnoty radnica realizovala prostredníctvom Správy majetku mesta Prievidza, informoval hovorca mesta Michal Ďureje.

"Obsahom poslednej rekonštrukcie bolo vybudovanie kazetového stropu v dvoch výškových úrovniach v priestoroch sály kultúrneho domu, vrátane demontáže existujúcich svietidiel. Zabezpečená bola taktiež dodávka a montáž nových svietidiel," uviedol Ďureje.

Rekonštrukciu v interiérovej časti hradeckého kultúrneho stánku realizovala samospráva po dvoch rokoch, keď investície smerovala skôr do jeho exteriérovej časti. "Ešte v roku 2014 sa v kultúrnom dome opravil obvodový plášť so zateplením troch stien objektu. Okrem toho sa tam zrealizovalo aj odvodnenie muriva," pripomenul hovorca Prievidze.