Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Trenčiansky kraj

Vo výrobnej prevádzke v Partizánskom horelo, škodu odhadli na 5000 eur

Ilustračné foto. Foto: TASR/AP

Vďaka rýchlemu zásahu hasičov sa podarilo zabrániť rozšíreniu sa požiaru do kancelárskych priestorov prevádzky a priestoru, v ktorom boli zaparkované dve dodávkové vozidlá a uskladnený ďalší materiál.

Partizánske 12. januára (TASR)- V budove výrobnej prevádzky na Šimonovianskej ulici v Partizánskom došlo v stredu (11. 1.) okolo 7.00 h k požiaru. Pri udalosti, následkom ktorej nikto neutrpel zranenia, zasahovali štyria príslušníci Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) z Partizánskeho s dvoma kusmi techniky. Informoval dnes TASR hovorca hasičov v Trenčianskom kraji Marián Petrík.

Dym sa podľa zistenia hasičov šíril z medzistropného priestoru budovy, pričom rozloha postihnutej plochy bola približne 15 krát desať metrov. "Hasiči zasahujúci v dýchacích prístrojoch postupne rozoberali postihnutú časť stropnej konštrukcie, ktorú zalievali jedným vysokotlakovým prúdom a následne vynášali mimo objekt. Po ukončení hasebných prác objekt skontrolovali termovíznou kamerou a miesto udalosti odovzdali majiteľovi," uviedol Petrík.

Vďaka rýchlemu zásahu hasičov sa podľa jeho ďalších slov podarilo zabrániť rozšíreniu sa požiaru do kancelárskych priestorov prevádzky a priestoru, v ktorom boli zaparkované dve dodávkové vozidlá a uskladnený ďalší materiál.

Priamu materiálnu škodu na budove odhadli na približne 5000 eur. "Príčina vzniku požiaru je v štádiu vyšetrovania," dodal hovorca hasičov v Trenčianskom kraji.