Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 29. apríl 2024Meniny má Lea
< sekcia Trnavský kraj

NEHODA V SENICI: O život prišiel 18-ročný mladík a 3 osoby sa zranili

Snímka z tragickej nehody, pri ktorej umrel 18-ročný mladík a 3 osoby sa zranili. Foto: Facebook Polícia SR - Trnavský kraj

Nehodu už má polícia zdokumentovanú, cesta je ešte stále neprejazdná.

Čáry 21. augusta (TASR) – Pri dopravnej nehode, ktorá sa stala na štátnej ceste II/500 medzi obcami Kúty a Čáry, zahynul iba 18-ročný vodič. Informovala o tom hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trnave Martina Kredatusová.

"Vracal sa domov do Borského Mikuláša. Pravdepodobne únava a mikrospánok sa mohli podpísať pod to, že domov už neprišiel. Na rovnom úseku cesty prešiel s osobným autom plynule, bez brzdenia, do protismeru. Tu sa čelne zrazil s protiidúcou dodávkou. Traja muži, ktorí sa v nej viezli, sa zranili ľahko," uviedla Kredatusová.

Nehodu už má polícia zdokumentovanú, cesta je ešte stále neprejazdná. "Prosíme vodičov, nepodceňujte únavu. Ak príde únava, treba si oddýchnuť, hoci je to do cieľa len kúsok,. Za volantom ide o život a je lepšie prísť domov neskôr, ako neprísť vôbec," apeluje krajská policajná hovorkyňa.



Pri nehode zasahovali aj hasiči

Pri tragickej dopravnej nehode na štátnej ceste II/500 v katastri obce Čáry v okrese Senica zasahujú hasiči z Kútov a cesta je v tomto úseku neprejazdná. TASR o tom informovala Katarína Križanová z Prezídia Hasičského a záchranárskeho zboru (HaZZ).

Pri nehode prišlo k zrážke osobného vozidla s dodávkou, pričom v tom čase sa vo vozidlách nachádzali štyria účastníci. "Hasiči vyslobodili pomocou hydraulického zariadenia z havarovaného vozidla jednu osobu, ktorá zostala po náraze zakliesnená a vykonali na vozidlách protipožiarne opatrenia," uviedla Križanová.