Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 18. apríl 2024Meniny má Valér
< sekcia Trnavský kraj

Kovová tyč zranila šoféra autobusu, keď prerazila čelné sklo autobusu

Príslušníci Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) z Dunajskej Stredy a Veľkého Medera zasahovali v utorok 27. decembra 2016 večer pri nehode autobusu, ktorá sa stala medzi obcami Okoč a Topoľníky v Dunajskostredskom okrese. TASR informovala trnavská krajská hovorkyňa HaZZ Júlia Kedrová. Foto: TASR - KR HaZZ v Trnave

V autobuse sa nachádzali štyria cestujúci, ktorí neutrpeli zranenia.

Okoč/Topoľníky 28. decembra (TASR) - Príslušníci Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) z Dunajskej Stredy a Veľkého Medera zasahovali v utorok (27.12.) večer pri nehode autobusu, ktorá sa stala medzi obcami Okoč a Topoľníky v Dunajskostredskom okrese. TASR informovala trnavská krajská hovorkyňa HaZZ Júlia Kedrová.

"Počas jazdy sa z oprotiidúceho nákladného vozidla uvoľnila kovová tyč, ktorá prerazila čelné sklo autobusu a zapichla sa vodičovi do vrchnej polovice tela. V autobuse sa nachádzali štyria cestujúci, ktorí neutrpeli zranenia," priblížila Kedrová. Hasiči zraneného vodiča vyslobodili pomocou hydraulického zariadenia a odovzdali ho do starostlivosti záchrannej zdravotnej služby.

Hovorkyňa dodala, že hasiči vykonali na vozidle protipožiarne opatrenia.