Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Trnavský kraj

Polícia obnovila premávku na viacerých cestách, počasie je stále zlé

Ilustračné foto Foto: TASR - Pavol Ďurčo

Podľa informácií z Krajského riaditeľstva policajného zboru (KR PZ) v Trnave sa už podarilo obnoviť premávku na úseku cesty II/504 medzi Pečeňadmi a Malženicami.

Trnava 8. februára (TASR) – Silný vietor, záveje a zlá viditeľnosť ohrozujú premávku na viacerých cestách v Trnavskom kraji. Aj napriek nepriaznivému počasiu sa viaceré uzavreté úseky podarilo spojazdniť. Polícia však vodičov vyzýva na zvýšenú opatrnosť.

Podľa informácií z Krajského riaditeľstva policajného zboru (KR PZ) v Trnave sa už podarilo obnoviť premávku na úseku cesty II/504 medzi Pečeňadmi a Malženicami. Úsek je tu už prejazdný v oboch smeroch. Premávka bola obnovená aj na ceste z obce Šterusy na Vrbové, kde dopoludnia došlo k hromadnej dopravnej nehode. Prejazd je tu však stále obmedzený a polícia vyzýva vodičov, aby podľa možností týmto úsekom neprechádzali, pretože je na ňom zlá viditeľnosť a snehové záveje.

Polícia obnovila premávku aj na ceste I/61 v Trnave smerom na Bučany. „Žiadame však vodičov, aby podľa možností neprechádzali uvedeným úsekom pre zlú viditeľnosť a tvoriace sa snehové záveje,“ informovalo KR PZ v Trnave. Obmedzená zjazdnosť je aj na ceste II/560 v úseku medzi Trnavou a Špačincami. Polícia aj v tomto prípade žiada vodičov, aby sa týmto miestam vyhli.