Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Trnavský kraj

Pri nehode mikrobusu sa zranilo šesť detí a jeden dospelý

Pri dopravnej nehode mikrobusu v Trnave utrpelo zranenia šesť detí a jeden dospelý. Foto: TASR - KR HaZZ Trnava

K nehode došlo dnes po siedmej hodine ráno na Nitrianskej ulici v Trnave.

Trnava 2. februára (TASR) – Pri dopravnej nehode mikrobusu v Trnave utrpelo zranenia šesť detí a jeden dospelý. Ako informoval Tomáš Bílik z Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Trnave, k nehode došlo dnes po siedmej hodine ráno na Nitrianskej ulici, keď vodič Renaultu Trafic narazil do reklamného pútača na čerpacej stanici.

„V čase dopravnej nehody sa v automobile nachádzalo osem osôb. V dôsledku dopravnej nehody utrpelo zranenia sedem osôb, išlo o šesť detí a dospelého spolujazdca,“
informoval Bílik.

Podľa jeho slov hasiči poskytli zraneným osobám predlekársku prvú pomoc a asistovali pri ich transporte do vozidiel záchrannej zdravotnej služby. „Na žiadosť zdravotníkov boli hasičskou technikou transportované dve osoby na ošetrenie poranení do Fakultnej nemocnice v Trnave,“ dodal Bílik.

V Okoči vodička po nehode na zľadovatenej ceste narazila do rodinného domu

Nárazom do rodinného domu a zničenou plynovou prípojkou sa skončila nehoda, ku ktorej došlo dnes nadránom v obci Okoč v okrese Dunajská Streda.

Ako informoval hovorca Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Trnave Tomáš Bílik, vodička automobilu značky Seat Cordoba nezvládla na zľadovatenej vozovke riadenie a s vozidlom narazila do rodinného domu. „Tam poškodila plynovú prípojku. Pri nehode neutrpela zranenia,“ uviedol Bílik.

Na mieste udalosti zasahovali príslušníci Okresného riaditeľstva HaZZ v Dunajskej Strede z hasičskej stanice vo Veľkom Mederi. „Zasahujúci hasiči vykonali na havarovanom vozidle protipožiarne opatrenia a pomocou vysokotlakového prúdu riedili koncentráciu unikajúceho plynu v ovzduší,“ dodal Bílik.