Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 23. apríl 2024Meniny má Vojtech
< sekcia Trnavský kraj

V Dunajskej Strede horeli podpálené autá, zasahovali hasiči

Dunajskostredskí hasiči zasahovali v pondelok 20. februára 2017 krátko po 19.30 h pri požiari dvoch osobných motorových vozidiel na parkovisku na Hlavnej ulici."Príčinou vzniku požiaru je úmyselné zapálenie neznámou osobou. Škoda na majetku bola predbežne stanovená na 23.000 eur," uviedol vrchný inšpektor Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Trnave Martin Krajčovič. Na snímke hasiči zashujú pri požiari dvoch osobných motorových vozidiel na parkovisku na Hlavnej ulici v Dunajskej Strede 20. februára 2017. Foto: TASR - KR HaZZ v Trnave

Na lokalizáciu a likvidáciu požiaru hasiči nasadili jeden C prúd a jeden vysokotlakový prúd.

Dunajská Streda 21. februára (TASR) - Dunajskostredskí hasiči zasahovali v pondelok (20.2.) krátko po 19.30 h pri požiari dvoch osobných motorových vozidiel na parkovisku na Hlavnej ulici.

Podľa slov vrchného inšpektora Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Trnave Martina Krajčoviča v čase príchodu hasičov na miesto udalosti bolo jedno z vozidiel celé zachvátené požiarom a na druhom horela pravá zadná časť.

Na lokalizáciu a likvidáciu požiaru hasiči nasadili jeden C prúd a jeden vysokotlakový prúd. "Príčinou vzniku požiaru je úmyselné zapálenie neznámou osobou. Škoda na majetku bola predbežne stanovená na 23.000 eur," uviedol Krajčovič.