Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 3. máj 2024Meniny má Galina
< sekcia Trnavský kraj

V predajni pre chovateľov ukradli dvaja muži tašku s peniazmi

Polícia v Skalici vyšetruje augustovú krádež tašky s asi 2700 eurami, ku ktorej došlo v predajni chovateľských potrieb v hypermarkete na Mallého ulici. Foto: TASR - KR PZ v Trnave

Jeden odvádzal pozornosť predavača pri pulte, kým druhý zo zásuvky predajného pultu odcudzil tašku, v ktorej bolo viac ako 2700 eur a účtovné doklady.

Skalica 27. augusta (TASR) - Polícia v Skalici vyšetruje augustovú krádež tašky s asi 2700 eurami, ku ktorej došlo v predajni chovateľských potrieb v hypermarkete na Mallého ulici. TASR o tom informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trnave Martina Kredatusová.

Dvaja muži v čiernych tričkách vošli 13. augusta do predajne, kde sa rozdelili. "Jeden odvádzal pozornosť predavača pri pulte, kým druhý zo zásuvky predajného pultu odcudzil tašku, v ktorej bolo viac ako 2700 eur a účtovné doklady," uviedla hovorkyňa.

Polícia na mieste vykonala obhliadku miesta krádeže a zahájila pátranie po páchateľoch. "Vzhľadom na to, že podozrivých mužov sa doteraz nepodarilo stotožniť, polícia sa so žiadosťou o pomoc obracia na občanov," doplnila Kredatusová. Prípadné informácie je možné oznámiť polícii prostredníctvom linky 158.