Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 30. apríl 2024Meniny má Anastázia
< sekcia US Open

Venus Williamsová opäť nedala šancu Bencicovej. Ďalej aj Makarovová

Na snímke americká tenistka Venus Williamsová postúpila do osemfinále ženskej dvojhry na grandslamovom turnaji US Open po víťazstve v 3. kole nad Švajčiarkou Belindou Bencicovou 6:3, 6:4 v piatok 4. septembra 2015. Foto: TASR/AP

Švajčiarku so slovenskými koreňmi porazila staršia zo sestier Williamsových v dvoch setoch.

New York 4. septembra (TASR) - Francúzska tenistka Kristina Mladenovicová sa stala prvou osemfinalistkou ženskej dvojhry na grandslamovom turnaji US Open. V 3. kole si poradila s mladou Ruskou Dariou Kasatkinovou hladko v dvoch setoch 6:2, 6:3. Ďalej idú aj trinásta nasadená Ruska Jekaterina Makarovová a domáca Američanka Venus Williamsová, ktorá aj po štvrtý raz v kariére zdolala mladú Švajčiarku so slovenskými koreňmi Belindu Bencicovú.



ženy - dvojhra - 3. kolo:

Venus Williamsová (23-USA) - Belinda Bencicová (12-Švajč.) 6:3, 6:4,

Jekaterina Makarovová (13-Rus.) - Jelina Svitolinová (Ukr.) 6:3, 7:5

Kristina Mladenovicová (Fr.) - Daria Kasatkinová (Rus.) 6:2, 6:3
.

Ruská tenistka Jekaterina Makarovová odvracia úder Ukrajinky Jeliny Svitolinovej v zápase 3. kola ženskej dvojhry na grandslamovom turnaji US Open v New Yorku 4. septembra 2015.
Foto: TASR/AP


Francúzska tenistka Kristina Mladenovicová odvracia úder Darie Kasatkinovej v zápase 3. kola ženskej dvojhry na grandslamovom turnaji US Open v New Yorku 4. septembra 2015.
Foto: TASR/AP