Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Video

FOTO: Očakávaný film Čiara predstavil plagát, dominuje mu Maštalír

Na archívnej snímke herec Tomáš Maštalír. Foto: TASR/Andrej Galica

Kým doteraz mohli diváci poznať Tomáša Maštalíra len z divadla či z niekoľkých slovenských seriálov, začiatkom augusta sa im predstaví v novinke, v ktorej sa hneď zhostil hlavnej úlohy.

Bratislava 23. júna (TASR) - Očakávaný slovenský film Čiara, ktorý bude mať premiéru v kinách 3. augusta, predstavil svoj plagát. Hoci ide o thriller z drsného pašeráckeho prostredia, a na svoje si v kine prídu aj dámy, tešiť sa môžu nielen na zvodný pohľad hlavného predstaviteľa. Kým doteraz mohli diváci poznať Tomáša Maštalíra len z divadla či z niekoľkých slovenských seriálov, začiatkom augusta sa im predstaví v novinke, v ktorej sa hneď zhostil hlavnej úlohy.

Maštalír, mnohými označovaný ako slovenský sexsymbol, sa vo svojom prvom kinofilme predstaví v úlohe drsného mafiánskeho bosa. V Čiare nebude núdza ani o akčné scény, kde Tomáš predviedol svoju skvelú formu. Hravo preskočiť cez plot či vydržať náročné scény vo vode aj pod vodou mu nerobilo žiaden problém. Herec sa predviedol tiež ako zdatný spevák, keď spolu s Andym Hrycom zaspievali pieseň Hej sokoly!, ktorá v prevedení IMT Smile a Ondreja Kandráča aktuálne kraľuje v slovenskom éteri.

Plagát k slovenskému filmu Čiara v hlavnej úlohe s Tomášom Maštalírom.
Foto: facebook/Film Čiara


O tom, že Maštalír je naozaj všestranne nadaný, svedčia aj vyjadrenia režiséra Petra Bebjaka a producentky Wandy Adamík Hrycovej. Obaja sú s jeho hereckými výkonmi nadmieru spokojní. "Tomáš sa hlavnej úlohy zhostil bravúrne a skvele stvárnil všetky polohy, v ktorých sa jeho postava predstaví - či už obávaného vodcu partie, vášnivého manžela alebo milujúceho otca. Myslím, že pri obsadení hlavnej úlohy sme nemohli trafiť lepšie," uviedla Hrycová.



Zdá sa, že hoci ide o thriller z drsného pašeráckeho prostredia, na svoje si v kine prídu aj nežnejšie polovičky. Svedčí o tom aj plagát k filmu zobrazujúci drsného chlapca Tomáša Maštalíra so sexi pohľadom, ktorý autorsky pripravila dvojica Matúš Bence a Jonáš Karásek.

TASR informovala PR manažérka filmu Monika Želasková.