Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia VŠETKY SPRÁVY: Voľby do VÚC 2017

Kandidát na župana M. Urbáni bude diskutovať so svojimi súpermi

Na snímke kandidát na predsedu BBSK Milan Urbáni (SMS). Foto: TASR - Branislav Račko

O post predsedu BBSK sa uchádzajú 17 kandidáti.

Banská Bystrica 17. septembra (TASR) – Kandidát na predsedu Banskobystrického samosprávneho kraja (BBSK) Milan Urbáni (SMS) prijal pozvanie na politickú debatu s ostatnými kandidátmi. Informoval o tom dnes s tým, že komunikovať aj s konkurenciou je jeho štýl politickej práce.

„Neznamená to ale, že som uzavrel dohodu a odmietol som aj účasť na prieskume. Na mojej kandidatúre na predsedu BBSK sa nič nemení, pokračujem v boji až do konca,“ zdôraznil Urbáni a dodal, že trvá jeho vyhlásenie, že ak sa tak rozhodnú ostatní kandidáti, môžu sa k nemu pridať. „Som pripravený naďalej komunikovať s partnermi,“ zakončil.

O post predsedu BBSK sa uchádzajú 17 kandidáti. Sú nimi Stanislav Mičev (nezávislý), Ivan Saktor (nezávislý), Alena Pivovarčiová (Nový parlament), Ján Lunter (nezávislý), Miroslav Gálik (Národ a spravodlivosť), Michal Kantor (Strana zelených Slovenska), Vojtech Kökény (Strana rómskej koalície), Martin Juhaniak (nezávislý), Jozef Šimko (nezávislý), Viliam Baňák (Jednota - Ľavicová strana Slovenska), Pavel Greksa (nezávislý), Jozef Sásik (Slovenská ľudová strana Andreja Hlinku), Zdenek Očovan (Politická strana NAJ), Igor Kašper (nezávislý), Martin Klus (SaS, OĽaNO, NOVA, KDH, OKS), Milan Urbáni (SMS) a Marian Kotleba (Kotleba - Ľudová strana Naše Slovensko).