Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 8. jún 2024Meniny má Medard
< sekcia Zahraničie

Adam Mišík vydáva EP s názvom Srdce na tvý dlani

Na archívnej snímke český spevák a herec Adam Mišík. Foto: TASR/Pavol Zachar

Na koncertoch 26. apríla v Brne a 27. apríla v Prahe sľubuje skvelú šou, najnovšiu tvorbu, najväčšie hity a množstvo hostí.

Bratislava 25. apríla (TASR) - Adam Mišík vydáva očakávaný projekt Srdce na tvý dlani. Na EP si pozval mnoho výrazných mien českej hudobnej scény na čele s Benom Cristovaom, ďalšími sú Sergei Barracuda, Pil C a violončelistka Terezie Kovalová. Po pauze, v ktorej sa Adam venoval predovšetkým herectvu a stihol natočiť oceňovaný klip Banger, za ktorý získal nomináciu na Českého leva, sa vracia na pódiá. TASR o tom informoval PR manažér Tomáš Karpel.

"Srdce na tvý dlani vzniklo v hlbokom lockdowne, kedy bola atmosféra pre mňa priam beznádejná. Dva roky som mal pieseň v šuplíku," približuje Adam Mišík vznik nového projektu a dodáva: "Toto EP odráža posledné roky môjho života. Dá sa povedať, že je to moje najtemnejšie obdobie. Tie piesne som sa dlho zdráhal vydať. Čakal som na ten správny čas a myslím, že ten teraz prišiel."

Na koncertoch 26. apríla v Brne a 27. apríla v Prahe sľubuje skvelú šou, najnovšiu tvorbu, najväčšie hity a množstvo hostí. "Samostatné koncerty mám po dosť dlhej dobe a nemôžem sa dočkať, kým vám s kapelou zahráme a ukážeme sa v novom svetle," dodáva Mišík.