Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 5. máj 2024Meniny má Lesia a Lesana
< sekcia Zahraničie

Na strednej škole v Třebíči študent nožom napadol pracovníčku školy

Ilustračná snímka. Foto: Teraz.sk - Júlia Jánošíková

Hovorca krajských záchranárov Petr Janáček dodal, že hoci polícia hovorí o zranení, podľa jeho informácií k tomu nedošlo.

Praha 20. decembra (TASR) - Na strednej priemyselnej škole v českom meste Třebíč napadol študent nožom pracovníčku školy a ľahko ju zranil. Nikomu ďalšiemu sa nič nestalo. Na základe správ stanice ČT24 a servera iDNES.cz o tom informuje spravodajkyňa TASR v Prahe.

Útok sa podľa iDNES.cz odohral v stredu pred desiatou hodinou dopoludnia. Polícia útočiaceho študenta zaistila a nikomu podľa polície už nehrozí žiadne nebezpečenstvo. "Na mieste pracujú policajti a kriminalisti, ktorí zisťujú ďalšie okolnosti tohto incidentu," uviedla policajná hovorkyňa Dana Čírtková.

Na mieste bola aj posádka zdravotníkov. "Mladík bol prevezený do zdravotníckeho zariadenia. K diagnóze by som sa ale v tejto chvíli nevyjadroval," povedal hovorca krajských záchranárov Petr Janáček. Dodal, že hoci polícia hovorí o zranení, podľa jeho informácií k tomu nedošlo. "Skôr išlo o psychické rozpoloženie pani učiteľky," doplnil.

(spravodajkyňa TASR Barbora Vizváryová)