Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Zahraničie

NAJSMUTNEJŠIE FOTOGRAFIE: Desivé zábery mŕtvych civilistov na Ukrajine

Telo civilistu, ktorý prišiel o život pri ostreľovaní mesta Doneck, leží na zemi pri autobusovej zastávke 30. januára 2015. Pri piatkovom delostreleckom útoku na mesto Doneck, ktoré je baštou separatistov, prišlo o život najmenej 12 civilistov, uviedli predstavitelia mesta. Foto: TASR/AP

Či je to Doneck pod kontrolou separatistov, alebo Mariupol, ktorý ovláda ukajinská armáda, jedno majú spoločné. Desiatky mŕtvych civilistov. Zábery nie sú vhodné pre deti a citlivé povahy.

Bratislava 30. januára (Teraz.sk) - Desivé, strašné zábery fotografov zo zóny konfliktu na východe Ukrajiny. Či je to Doneck pod kontrolou separatistov, alebo Mariupol, ktorý ovláda ukrajinská armáda, jedno majú spoločné. Desiatky mŕtvych civilistov. Zábery nie sú vhodné pre deti a citlivé povahy.

Pri piatkovom delostreleckom útoku na mesto Doneck, ktoré je baštou separatistov, prišlo o život najmenej 12 civilistov. Pri raketovom útoku na Mariupol 24. januára zahynulo 30 civilistov a 100 ľudí bolo zranených.

Telo civilistu, ktorý prišiel o život pri ostreľovaní mesta Doneck, je za volantom osobného auta 30. januára 2015. Pri piatkovom delostreleckom útoku na mesto Doneck, ktoré je baštou separatistov, prišlo o život najmenej 12 civilistov, uviedli predstavitelia mesta.
Foto: TASR/AP



Fotogaléria civilných obetí z Donecka






Civilisti zomierali aj v Mariupole




Dve mŕtve telá ležia na zemi po ostreľovaní obytnej štvrte vo východoukrajinskom prístavnom meste Mariupol v sobotu 24. januára 2015
Foto: TASR/AP


Zábery na videu nie sú vhodné pre slabšie povahy a mladistvých.



Zábery na videu nie sú vhodné pre slabšie povahy a mladistvých.


Mariupol po útoku - fotogaléria