Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Zahraničie

FOTOGALÉRIA: Galavečer Oscar je zároveň aj módnou prehliadkou celebrít

Sošky Oscarov sú v zákulisí na 88. ročníku udeľovania cien americkej Akadémie filmových umení a vied v Los Angeles 28. februára 2016. Foto: TASR/AP

Módna prehliadka na červenom koberci.

Bratislava/Los Angeles 29. februára (Teraz.sk) - Galavečer Oscarov je prvom rade o hercoch, herečkách, filmoch, režiséroch. Avšak na jednom mieste sa stretnú aj známe tváre z celého sveta, preto na červenom koberci sa celebrity prebiehajú o to, ktorá má najkrajšie šaty či smoking. A 88. ročník udeľovania cien americkej Akadémie filmových umení a vied nebol výnimkov.

Galavečer v losangeleskom divadle Dolby Theatre moderoval černošský herec Chris Rock. V rámci podujatia vystúpili hudobníci Harold Wheeler, Sam Smith, The Weeknd, Dave Grohl a Lady Gaga, ktorá si za predvedenie nominovanej skladby Til It Happens to You vyslúžila búrlivé ovácie. S príhovorom vystúpil aj americký viceprezident Joe Biden.

Teraz.sk prináša fotogalériu z červeného koberca:




VIDEO: Krátky zostrih z červeného koberca

Oscars 2016: See the show-stopping red carpet looks here

Posted by Mashable News on Sunday, February 28, 2016


Juhoafrická herečka Charlize Theronová prichádza na 88. ročník udeľovania cien americkej Akadémie filmových umení a vied v Los Angeles 28. februára 2016.
Foto: TASR/AP


Americká herečka Olivia Wildeová prichádza prichádza na 88. ročník udeľovania cien americkej Akadémie filmových umení a vied v Los Angeles 28. februára 2016.
Foto: TASR/AP


Juhoafrická herečka Julianne Mooreová prichádza na 88. ročník udeľovania cien americkej Akadémie filmových umení a vied v Los Angeles 28. februára 2016.
Foto: TASR/AP


Americká herečka Whoopi Goldbergová prichádza prichádza na 88. ročník udeľovania cien americkej Akadémie filmových umení a vied v Los Angeles 28. februára 2016.
Foto: TASR/AP