Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Zahraničie

AKTUÁLNE Z RUSKA: Oslavy zachytené objektívom fotoreportéra TASR

Stíhačky vytvárajú číslicu sedemdesiat na vojenskej prehliadke počas osláv 70. výročia ukončenia druhej svetovej vojny v Európe a víťazstva ZSSR nad nacistickým Nemeckom v Moskve 9. mája 2015. Foto: TASR - Martin Baumann

Pozrite si fotografie Martina Baumanna z osláv 70. výročia ukončenia II. svetovej vojny v Moskve.

Moskva 9. mája 2015 (TASR/Teraz.sk) - V Moskve sa dnes konajú oslavy pri príležitosti 70. výročia ukončenia druhej svetovej vojny v Európe a víťazstva ZSSR nad nacistickým Nemeckom.

Premiér SR Robert Fico (uprostred) počas pietneho aktu kladenia vencov k pamätníku neznámeho vojaka v Alexandrovskej záhrade v rámci osláv 70. výročia ukončenia druhej svetovej vojny v Európe a víťazstva ZSSR nad nacistickým Nemeckom v Moskve 9. mája 2015. Vpravo český prezident Miloš Zeman.
Foto: TASR - Martin Baumann


Premiér SR Robert Fico (uprostred) počas pietneho aktu kladenia vencov k pamätníku neznámeho vojaka v Alexandrovskej záhrade v rámci osláv 70. výročia ukončenia druhej svetovej vojny v Európe a víťazstva ZSSR nad nacistickým Nemeckom v Moskve 9. mája 2015.
Foto: TASR - Martin Baumann


Premiér SR Robert Fico (druhý rad zľava) spolu s ďalšími štátnikmi počas pietneho aktu kladenia vencov k pamätníku neznámeho vojaka v Alexandrovskej záhrade v rámci osláv 70. výročia ukončenia druhej svetovej vojny v Európe a víťazstva ZSSR nad nacistickým Nemeckom v Moskve 9. mája 2015. V druhom rade druhý sprava český prezident Miloš Zeman.
Foto: TASR - Martin Baumann


Premiér SR Robert Fico počas pietneho aktu kladenia vencov k pamätníku neznámeho vojaka v Alexandrovskej záhrade v rámci osláv 70. výročia ukončenia druhej svetovej vojny v Európe a víťazstva ZSSR nad nacistickým Nemeckom v Moskve 9. mája 2015.
Foto: TASR - Martin Baumann


Premiér SR Robert Fico (štvrtý sprava) spolu s ďalšími štátnikmi počas pietneho aktu kladenia vencov k pamätníku neznámeho vojaka v Alexandrovskej záhrade v rámci osláv 70. výročia ukončenia druhej svetovej vojny v Európe a víťazstva ZSSR nad nacistickým Nemeckom v Moskve 9. mája 2015.
Foto: TASR - Martin Baumann


Z pietneho aktu kladenia vencov k pamätníku neznámeho vojaka v Alexandrovskej záhrade v rámci osláv 70. výročia ukončenia druhej svetovej vojny v Európe a víťazstva ZSSR nad nacistickým Nemeckom v Moskve 9. mája 2015.
Foto: TASR - Martin Baumann


Ruský prezident Vladimir Putin (predný rad uprostred) a hlavy jednotlivých delegácií pózujú na spoločnej fotografii po skončení jednej z najväčších vojenských prehliadok v ruských dejinách pri príležitosti osláv 70. výročia ukončenia druhej svetovej vojny v Európe a víťazstva ZSSR nad nacistickým Nemeckom na Červenom námestí v Moskve 9. mája 2015. Horný rad vpravo slovenský premiér Robert Fico, vľavo generálny tajomník OSN Pan Ki-mun. Predný rad vpravo čínsky prezident Si Ťin-pching a vľavo kazašský prezident Nursultan Nazarbajev.
Foto: TASR - Martin Baumann


Ruský prezident Vladimir Putin (predný rad uprostred) a hlavy jednotlivých delegácií pózujú na spoločnej fotografii po skončení jednej z najväčších vojenských prehliadok v ruských dejinách pri príležitosti osláv 70. výročia ukončenia druhej svetovej vojny v Európe a víťazstva ZSSR nad nacistickým Nemeckom na Červenom námestí v Moskve 9. mája 2015. V druhom rade siedmy sprava slovenský premiér Robert Fico. Predný rad štvrtý sprava český prezident Miloš Zeman.
Foto: TASR - Martin Baumann




Vojaci pochodujú počas jednej z najväčších vojenských prehliadok v ruských dejinách v rámci osláv 70. výročia ukončenia druhej svetovej vojny v Európe a víťazstva ZSSR nad nacistickým Nemeckom v Moskve 9. mája 2015.
Foto: TASR - Martin Baumann


Premiér SR Robert Fico (nie je vidieť na snímke) spolu s ďalšími štátnikmi počas pietneho aktu kladenia vencov k pamätníku neznámeho vojaka v Alexandrovskej záhrade v rámci osláv 70. výročia ukončenia druhej svetovej vojny v Európe a víťazstva ZSSR nad nacistickým Nemeckom v Moskve 9. mája 2015. Predný rad uprostred ruský prezident Vladimir Putin.
Foto: TASR - Martin Baumann


Ruské armádne stíhačky letia nad Červeným námestím počas jednej z najväčších vojenských prehliadok v ruských dejinách v rámci osláv 70. výročia ukončenia druhej svetovej vojny v Európe a víťazstva ZSSR nad nacistickým Nemeckom v Moskve 9. mája 2015.
Foto: TASR - Martin Baumann