Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 14. máj 2024Meniny má Bonifác
< sekcia Zahraničie

STRELEC V ATÉNACH: Muž zastrelil troch ľudí

Ilustračné foto. Foto: TASR - Jakub Kotian

Najprv vyšiel na medziposchodie, kde zastrelil dvoch ľudí, a potom sa zastavil na druhom poschodí, kde zastrelil ešte jednu ďalšiu osobu.

Atény 12. februára (TASR) - Traja ľudia prišli v pondelok o život pri streľbe v priestoroch lodnej spoločnosti na predmestí Atén. Strelcom bol Egypťan, ktorý následne spáchal samovraždu, informuje TASR odvolávajúc sa na grécke médiá, políciu a agentúru AFP.

Páchateľa našli v suteréne budovy lodnej firmy European Product Carriers, kde svoj život ukončil zbraňou, ktorá sa našla vedľa neho. K incidentu došlo vo štvrti Glyfada na predmestí Atén, uvádzajú grécke noviny Proto Thema.

Strelec bol podľa tohto médiá dlhoročným zamestnancom zmienenej spoločnosti, ktorý nedávno prišiel o prácu. Do objektu sa údajne dostal cez parkovisko, pričom tvrdil, že ide do budovy upratovať.

Najprv vyšiel na medziposchodie, kde zastrelil dvoch ľudí, a potom sa zastavil na druhom poschodí, kde zastrelil ešte jednu ďalšiu osobu. Potom sa zabarikádoval v suteréne budovy, kde napokon obrátil zbraň voči sebe.