Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Zahraničie

Hrozivá tragédia v Maďarsku. Dvojnásobná samovražda a otrávené dieťa

Ilustračné foto.

Muž v lese otrávil najskôr svojho syna, potom seba. Manželka, ktorá pracovala ako masérka v miestnych kúpeľoch, si doma podrezala žily.

Budapešť 5. septembra (TASR) - Policajti maďarskej Hajducko-biharskej župy našli v pondelok večer v meste Hajdúszoboszló mŕtvu ženu v byte obytného domu. Na základe získaných informácií začali pátrať po 45-ročnom manželovi a ich šesťročnom dieťati, ktorých po niekoľkých hodinách našli tiež mŕtvych v oblasti lesa medzi obcami Kaba a Hajdúszovát, informovala dnes polícia na svojej internetovej stránke police.hu.

Okolnosti tejto rodinnej tragédie vyšetrujú kriminalisti v spolupráci so súdnym lekárom.

Podľa informácií získaných agentúrou MTI muž v lese otrávil najskôr svojho syna, potom seba. Manželka, ktorá pracovala ako masérka v miestnych kúpeľoch, si doma podrezala žily. Manžel bol od roku 2014 pracovníkom tamojšej turistickej kancelárie a podľa vyjadrenia svojich známych nedokázal spracovať stratu zamestnania.

Z prvých výsledkov vyšetrovania vyplýva, že obaja rodičia spáchali samovraždu. V prípade dieťaťa vedie polícia vyšetrovanie pre podozrenie z vraždy.