Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 18. apríl 2024Meniny má Valér
< sekcia Zahraničie

Muž zastrelil svoju manželku a dve deti; následne spáchal samovraždu

Ilustračné foto Foto: TASR/AP

Podľa polície došlo k streľbe potom, ako žena (22) priviezla v pondelok manželovi, s ktorým nežila v spoločnej domácnosti, ich dve deti.

Tulsa 26. augusta (TASR) - Životy štyroch ľudí vrátane dvoch malých detí si vyžiadala streľba v jednom z bytov v meste Tulsa v americkom štáte Oklahoma. Polícia prípad vyšetruje ako trojnásobnú vraždu. Predstavitelia polície v Tulse uviedli, že strelcom bol 35-ročný muž, ktorý najprv zastrelil svoju manželku, päťročnú dcéru a trojročného syna a napokon obrátil zbraň proti sebe.

Podľa polície došlo k streľbe potom, ako žena (22) priviezla v pondelok manželovi, s ktorým nežila v spoločnej domácnosti, ich dve deti. Neskôr v ten istý deň ešte zverila manželovi do opatery aj dvojročnú dcéru svojej spolubývajúcej.

Dvojročné dievča, ktoré nebolo s údajným vrahom v príbuzenskom pomere, sa v čase streľby nachádzalo v byte, ale neutrpelo žiadne zranenia.

Telá obetí našla polícia v utorok ráno, ale ich mená nezverejnila. V policajnej správe sa však uvádza, že obete aj strelec pochádzali z Guatemaly.