Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Zahraničie

Muž nožom zaútočil na francúzsku policajtku, zranil ju na krku

Na snímke policajná stanica vo štvrti Sain-Etienne vo francúzskom Toulouse 30. augusta 2016. Jedna policajtka utrpela zranenia po tom, ako na ňu na policajnej stanici zaútočil muž ozbrojený nožom. Muž údajne vošiel do budovy a zaútočil nožom na policajtku v službe, ktorej spôsobil ľahké poranenie na krku. Páchateľa policajti zadržali. Foto: TASR/AP

Páchateľ je miestnym úradom známy ako človek, ktorý mal v minulosti problémy psychologického charakteru. Muž vo veku 31 rokov mal počas zatknutia uviesť, že je mu zle z Francúzska, z tejto krajiny.

Paríž 30. augusta (TASR) - Jedna policajtka utrpela dnes zranenia po tom, ako na ňu na policajnej stanici vo francúzskom meste Toulouse zaútočil muž ozbrojený nožom. Informovala o tom agentúra AP.



Policajný hovorca David Delattre povedal, že k útoku došlo na policajnej stanici vo štvrti Saint-Étienne. Muž údajne vošiel do budovy a zaútočil nožom na policajtku v službe, ktorej spôsobil ľahké poranenie na krku. Páchateľa policajti zadržali. Ďalšie informácie o prípade hovorca neuviedol.

Podľa denníka Le Figaro muž vo veku 31 rokov počas zatknutia uviedol, že "je mu zle z Francúzska, z tejto krajiny".




Nemenovaný predstaviteľ ministerstva vnútra povedal, že zatiaľ je predčasné usudzovať, či išlo o "teroristický útok", avšak páchateľ je miestnym úradom známy ako človek, ktorý mal v minulosti problémy psychologického charakteru.