Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 23. apríl 2024Meniny má Vojtech
< sekcia Zahraničie

V Hamburgu pravdepodobne našli telo nezvestného Škóta

Hasiči vynášajú telo z policajného člnu v prístave 23. apríla 2018 v Hamburgu. Telo 29-ročného Škóta, ktorý bol nezvestný od februára, pravdepodobne objavila polícia v Hamburgu. Foto: TASR/AP

Muž zmizol vo februári po tom, čo sa so skupinou priateľov zúčastnil na oslave svojho brata, ktorý sa lúčil so slobodou.

Berlín 23. apríla (TASR) - Telo 29-ročného Škóta, ktorý bol nezvestný od februára, pravdepodobne objavila polícia v Hamburgu.

Muž zmizol vo februári po tom, čo sa so skupinou priateľov zúčastnil na oslave svojho brata, ktorý sa lúčil so slobodou.

Polícia uviedla, že do hamburského prístavu ju privolali v pondelok v ranných hodinách na základe oznámenia svedka o mŕtvole v rieke Labe v oblasti HafenCity vo štvrti Hamburg-Mitte.

Podľa policajných zdrojov "existujú indície, že ide o nezvestného Liama Colgana", pričom polícia je v kontakte s jeho rodinou, informuje agentúra AP.

Colgan zmizol počas osláv v hamburskej štvrti Reeperbahn, ktorá je známa množstvom barov a nočných klubov. Jeho rodina vzápätí spustila pátraciu akciu prostredníctvom sociálnej siete Facebook a polícia tiež zverejnila výzvu v súvislosti s nezvestnou osobou na internete i v rozhlase.