Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Zahraničie

FOTO: Ženu zranila na diaľnici skala, niekto ju zhodil z nadjazdu

Na snímke hasiči nesú veľkú skalu po tom, čo ju niekto úmyselne hodil na auto na diaľnici 8. mája 2018 pri meste Harrislee v severonemeckej spolkovej krajine Šlezvicko-Holštajnsko. Žena utrpela vážne zranenia na nemeckej diaľnici A7 neďaleko hranice s Dánskom, keď niekto hodil v utorok neskoro večer z nadjazdu skalu vo veľkosti futbalovej lopty na jej idúce auto. Foto: TASR/DPA

Vodička dokázala zájsť s autom ku krajnici, ale utrpela vážne zranenia, takže ju previezli do nemocnice na ošetrenie a liečbu.

Berlín 9. mája (TASR) - Žena utrpela vážne zranenia na nemeckej diaľnici A7 neďaleko hranice s Dánskom, keď niekto hodil v utorok neskoro večer z nadjazdu skalu vo veľkosti futbalovej lopty na jej idúce auto. Tlačovú agentúru DPA o tom v stredu informovala nemecká polícia.

Nemka (58) sa viezla v aute po diaľnici pri meste Harrislee v severonemeckej spolkovej krajine Šlezvicko-Holštajnsko, keď skala prerazila čelné sklo.

Podľa polície skala zasiahla ženu a potom sa odrazila a vyletela von z vozidla.

Vodička dokázala zájsť s autom ku krajnici, ale utrpela vážne zranenia, takže ju previezli do nemocnice na ošetrenie a liečbu.

Na snímke pohľad na rozbité čelné sklo na aute po náraze veľkej skaly 8. mája 2018 na diaľnici pri meste Harrislee v severonemeckej spolkovej krajine Šlezvicko-Holštajnsko. Žena utrpela vážne zranenia na nemeckej diaľnici A7 neďaleko hranice s Dánskom, keď niekto hodil v utorok neskoro večer z nadjazdu skalu vo veľkosti futbalovej lopty na jej idúce auto.
Foto: TASR/AP

Polícia uviedla, že podobný prípad sa stal už skôr, keď niekto z trochu južnejšie sa nachádzajúceho nadjazdu hodil skalu na nákladné auto, ale vodič sa jej dokázal vyhnúť.

Ďalšie podrobnosti nie sú dostupné, dodala tlačová agentúra AP.