Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Zahraničie

Novým predsedom predstavenstva spoločnosti AGEL sa stal Milan Leckéši

Na snímke predseda predstavenstva spoločnosti Agel SK Milan Leckéši. Foto: TASR - Michal Svítok

Leckéšiho do funkcie vymenovala dozorná rada.

Bratislava 16. januára (TASR) - Novým predsedom predstavenstva spoločnosti AGEL je Milan Leckéši. Nahradil Jána Dudru, ktorý zostáva členom predstavenstva spoločnosti. Leckéšiho do funkcie vymenovala dozorná rada. AGEL je spoločnosť poskytujúca zdravotnú starostlivosť. TASR o tom informovala hovorkyňa spoločnosti AGEL Marta Csergeová.

Leckéši pôsobí v spoločnosti od roku 2004. V roku 2010 nastúpil do funkcie podpredsedu predstavenstva zodpovedného za poskytovanie zdravotnej starostlivosti v Českej i Slovenskej republike a taktiež za akvizície nových zdravotníckych zariadení.

Dozorná rada ďalej menovala nového podpredsedu predstavenstva Pavla Šléšku, bude zodpovedný za oblasť financií. Predtým pôsobil vo funkcii generálneho riaditeľa v spoločnosti ČEZ Energetické produkty, s. r. o. Novým členom predstavenstva je i Michal Pišoja, ten je predsedom predstavenstva spoločnosti AGEL SK. Pišoja v minulosti zastával funkciu riaditeľa Nemocnice Košice – Šaca. Šléška a Pišoja nahradili Mareka Kýhosa a Tomáša Uvízla, ktorí k 31. decembru 2016 rezignovali zo svojej funkcie.