Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Zahraničie

VIDEO: Polícia zachránila z rúry verejnej toalety novorodené dievčatko

Foto: Youtube

Policajti zbadali v odpadovej záchodovej rúre chodidlá, a tak jeden z nich strčil do rúry ruku a jemne odtiaľ dievčatko vytiahol.

Peking 4. augusta (TASR) - Čínska polícia zachránila novorodené dievčatko, ktoré uviazlo dolu tvárou vo verejnej toalete v Pekingu. Dieťa je stabilizovanom stave v nemocnici v čínskom hlavnom meste. Informovali o tom dnes tamojšie štátne médiá a tlačová agentúra AP.

Policajná stanica zodpovedná za záchranu dievčatka dnes správy potvrdila po tom, čo o prípade informovali noviny Beijing Times. Noviny tiež napísali, že polícia sa snaží zistiť totožnosť rodičov dievčatka.

Novorodencov niekedy opustia nevydaté Číňanky, pretože sa chcú vyhnúť spoločenského biľagu, súvisiaceho s deťmi porodenými mimo manželstva. Niekedy sa rodičia zbavia detí narodených s poruchami.

Noviny uviedli, že polícia sa išla v nedeľu pozrieť na verejné toalety, keď dostala správu, že sa odtiaľ ozýva plač dieťaťa.

Policajti zbadali v odpadovej záchodovej rúre chodidlá, a tak jeden z nich strčil do rúry ruku a jemne odtiaľ dievčatko vytiahol.

UPOZORNENIE: Video nie je vhodné pre citlivé povahy