Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Zahraničie

Americká polícia zatkla muža podozrivého z vraždy troch ľudí

Policajt uzatvára oblasť, kde došlo k streľbe v biznisovom parku v americkom meste Edgewood 18. októbra 2017. Strelec spustil streľbu v úrade parku, pričom zabil niekoľko spolupracovníkov a ďalších zranil. Foto: TASR/AP

Podľa polície je Radee Labeeb Prince podozrivý z toho, že zabil ručnou strelnou zbraňou svojich troch kolegov a ďalších dvoch zranil - tí sú v kritickom stave.

Washington 19. októbra (TASR) - Americká polícia zatkla 37-ročného muža podozrivého z vraždy troch ľudí a zranenia troch ďalších. Informovala o tom dnes agentúra DPA.

K streľbe došlo v stredu v Edgewoode v štáte Maryland, a to v obchode s kuchynskými linkami.

Podľa polície je Radee Labeeb Prince podozrivý z toho, že zabil ručnou strelnou zbraňou svojich troch kolegov a ďalších dvoch zranil - tí sú v kritickom stave. Ďalšiu osobu podľa polície zranil v meste Wilmington v štáte Delaware. Zatkli ho v meste Newark (Delaware).

Polícia ešte skôr uviedla, že považuje prípad za násilie na pracovisku a nevidí žiadnu súvislosť s terorizmom. Muž mal podľa nej kriminálnu minulosť. V čase pátrania po ňom varovala verejnosť, že je ozbrojený a nebezpečný.