Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 4. máj 2024Meniny má Florián
< sekcia Zahraničie

Pri streľbe na trhu v Texase zomrelo jedno dieťa, štyria sa zranili

Príslušníci oddelenia šerifa okresu Brazoria blokujú cestu vedúcu k obchodu Cole's Antique Village and Flea Market po streľbe vonku, nedeľa 12. novembra 2023, Pearland, Texas, neďaleko Houstonu. Foto: TASR/AP

So strelnými zraneniami boli do nemocnice prevezené dve deti a traja dospelí. Jedno z detí v nemocnici zraneniam podľahlo.

Austin 13. novembra (TASR) - Jedno dieťa zahynulo a štyria ľudia utrpeli zranenia pri nedeľnej streľbe na trhu v americkom štáte Texas. Uviedla to v pondelok miestna polícia. Informuje o tom TASR na základe správy agentúry AP.

Policajti dostali hlásenie o streľbe na blšom trhu v meste Pearland neďaleko Houstonu o 17.34 h miestneho času. So strelnými zraneniami boli do nemocnice prevezené dve deti a traja dospelí. Jedno z detí v nemocnici zraneniam podľahlo.

Streľbe predchádzala hádka dvoch ľudí, ktorí sa nepoznali, povedal predstaviteľ miestnej polície Chad Rogers. Jeden podozrivý je podľa polície stále na slobode. Podrobnosti o druhom strelcovi neboli bezprostredne známe.