Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 20. apríl 2024Meniny má Marcel
< sekcia Zahraničie

VIDEO: Po streľbe pred nočným klubom ostávajú 4 ľudia v nemocnici

Strelná zbraň , ktorá patrila legendárnemu banditovi Al Caponemu, v dražobnej sieni Christie´s v Londýne 21.júna 2011. Foto: TASR/AP

Na tínedžerskej oslave sa zranilo dálších 14 - 16 ľudí.

Fort Myers 25. júla (TASR) - Štyri osoby ostávajú v nemocničnej starostlivosti po streľbe pred nočným klubom v meste Fort Myers v americkom štáte Florida, pri ktorej v noci na dnes zomreli dvaja ľudia a 17 utrpelo zranenia. Napísala to agentúra AP.

Manažment nemocnice spresnil, že dvaja hospitalizovaní sú v kritickom stave a ďalší nie sú v ohrození života. Ostatných zranených prepustili po ošetrení dnes ráno.
VIDEO: Streľba v americkom nočnom klube

K incidentu došlo dnes okolo 00.30 h miestneho času. Zranení sú mladí ľudia vo veku 12-27 rokov, usmrtení mladíci mali 14 a 18 rokov, spresnila polícia.

Polícia mesta Fort Myers motív tohto násilného incidentu stále vyšetruje, teroristický čin však vylúčila.

V klube Club Blu sa konala tínedžerská oslava v plavkách. Podnik na svojej facebookovej stránke napísal, že streľba vypukla v čase, keď si po svoje deti začali chodiť rodičia. Svedkovia uviedli, že bolo počuť až 30 výstrelov.

Polícia zadržala podozrivého z tejto streľby na inom mieste a začala pátrať po ďalších osobách, ktoré mohli byť do incidentu zapletené.