Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Zahraničie

Turistov vystrašila streľba na pláži v chorvátskom Poreči

Ilustračné foto. Foto: TASR

Podľa očitých svedkov sa po pláži naháňali štyria mladí muži, ktorí po sebe kričali; jeden z nich vytiahol pištoľ a ďalší nôž.

Záhreb 6. júla (TASR) - Polícia v chorvátskom meste Poreč musela dnes zasahovať voči výtržníkom, ktorí sa začali biť a strieľať po sebe na miestnej pláži. Informoval o tom chorvátsky spravodajský server 24sata.hr.

Podľa očitých svedkov sa po pláži naháňali štyria mladí muži, ktorí po sebe kričali; jeden z nich vytiahol pištoľ a ďalší nôž. Podľa neoficiálnych správ chorvátskych médií išlo o vybavovanie si osobných účtov. Jeden z účastníkov hádky utrpel strelné zranenie nohy.

V čase popoludňajšieho incidentu sa na pláži v istrijskom letovisku nachádzali aj cudzinci, ktorí sa v panike rozutekali. Polícia však prišla na miesto do piatich minút a pláž v súvislosti s vyšetrovaním uzavrela.

K incidentu došlo v blízkosti hotela Neptun v centre Poreča na západnom pobreží Istrie. Turisti, ktorí sa nachádzali na pláži, boli veľmi vystrašení, avšak podľa dostupných informácií žiaden z nich neutrpel zranenia.