Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 23. apríl 2024Meniny má Vojtech
< sekcia Zahraničie

Dcéru Whitney Houston našli v bezvedomí, v nemocnici ju oživili

Bobbi Kristina Brownová Foto: TASR/AP

Popovú hviezdu Whitney Houston, ktorá dlho bojovala so závislosťou od omamných látok, našli 11.februára 2012 v bezvedomí v hotelovej vani v Beverly Hills a vyhlásili ju za mŕtvu.

Atlanta 31. januára (TASR) - Bobbi Kristinu Brownovú, dcéru zosnulej americkej popovej speváčky Whitney Houston a speváka Bobbyho Browna, našli dnes bez známok života vo vani v jej dome neďaleko mesta Atlanta v štáte Georgia. Previezli ju do nemocnice, kde už dýchala. Informovala o tom tlačová agentúra Reuters s odvolaním sa na americkú spravodajskú televíziu CNN.

Webová stránka TMZ venovaná správam zo šoubiznisu takisto uviedla, že Brownová (21) začala dýchať po tom, ako ju v nemocnici oživovali.

Brownovú hospitalizovali v nemocnici North Fulton Hospital v Roswelle, severnej okrajovej časti Atlanty, napísal denník Atlanta Journal Constitution.

Svetoznámu, ale problémovú popovú hviezdu Whitney Houston, ktorá dlho bojovala so závislosťou od omamných látok, našli 11. februára 2012 v bezvedomí v hotelovej vani v kalifornskom meste Beverly Hills a vyhlásili ju za mŕtvu. Úrady oznámili, že speváčka sa utopila, ale jej smrť pripísali takisto užitiu kokaínu a srdcovej chorobe.