Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 21. máj 2024Meniny má Zina
< sekcia Zahraničie

Hviezda strieborného plátna Gwyneth Paltrow sa po druhý raz vydala

Na snímke Gwyneth Paltrow Foto: TASR/AP Photo

Slávnostného obradu v Paltrowovej nehnuteľnosti neďaleko New Yorku sa podľa zúčastnili napríklad herečka Cameron Diaz alebo oscarový režisér Steven Spielberg.

New York 30. septembra (TASR) - Americká filmová herečka Gwyneth Paltrow sa v sobotu v okolí New Yorku vydala za krajana-televízneho scenáristu a producenta Brada Falchuka, zasnúbenie s ktorým oznámila začiatkom roka. Pre oboch ide o vstup do druhého manželstva.

Oscarová herečka známa nielen z oceneného filmu Zamilovaný Shakespeare, ale aj zo snímok ako Sedem, Talentovaný pán Ripley. Dôkaz alebo zo ságy Iron Man, má za sebou 11-ročné manželstvo s frontmanom skupiny Coldplay Christom Martinom a je matkou ich dvoch detí.

Brad Falchuk, ktorý je spolutvorcom seriálu Glee, má takisto dve deti z prvého manželstva s producentkou Suzanne Bukinikovou, ktoré sa skončilo v roku 2013.

Slávnostného obradu v Paltrowovej nehnuteľnosti neďaleko New Yorku sa podľa informácií spoločenského magazínu People zúčastnili napríklad herečka Cameron Diaz alebo oscarový režisér Steven Spielberg.