Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Zahraničie

Muž oblečený ako Freddy Krueger postrelil na hollywoodskej párty ľudí

Postava Freddyho Kruegera v remaku hororu Nočná mora z Elm Street. Foto: TASR/AP

Freddy Krueger je hlavnou postavou hororových filmov Nočná mora v Elm Street, prvý kultový film tejto série nakrútil režisér Wes Craven.

San Antonio 31. októbra (TASR) - Polícia v texaskom meste San Antonio dnes oznámila, že nepozvaný hosť oblečený ako fiktívny sériový vrah Freddy Krueger z hororových filmov Nočná mora v Elm Street postrelil v nedeľu skoro ráno na halloweenskej párty päť ľudí.

Seržant Jesse Salame uviedol, že všetci návštevníci večierka, ktorí utrpeli zranenia, boli ošetrení a prepustení z nemocníc. Salame dodal, že podozrivý je aj dnes stále na úteku.

Polícia spresnila, že k streľbe došlo po tom, čo sa na kostýmovej párty objavili dvaja muži, ktorí neboli pozvaní. Muž v kostýme Freddyho Kruegera sa začal s ostatnými hádať a následne spustil streľbu.

Obaja muži z miesta činu ušli, informovala dnes tlačová agentúra AP.

Vyšetrovatelia sa snažia zistiť, čo hádku a streľbu vyvolalo. Seržant Salame uviedol, že podľa presvedčenia polície zohral pri incidente úlohu alkohol.

Freddy Krueger je hlavnou postavou hororových filmov Nočná mora v Elm Street, prvý kultový film tejto série nakrútil režisér Wes Craven.