Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 24. apríl 2024Meniny má Juraj
< sekcia Zahraničie

Polícia v USA zaistila 600 balení kradnutých plienok, po zvyšku pátra

Heavily armed Amarillo Police and Randall County Sheriff's Deputies close a perimeter around the scene as SWAT teams and negotiations continue inside a Wal-Mart store where officers responded to a reported shooting, Tuesday, June 14, 2016, in Amarillo, Texas. Foto: TASR AP

Každé balenie obsahuje približne 100 plienok a predáva sa za približne 40 dolárov.

Cranston 18. februára (TASR) - Polícia v americkom štáte Rhode Island v piatok zaistila viac než polovicu plienok, ktoré nedávno spreneveril šofér dodávky. Po zvyšku nákladu stále pátra.

Štátna polícia zaistila 600 balení plienok v rodinnom dome v meste Cranston. Deň predtým zaistila 900 balení plienok v obchodných priestoroch v hlavnom meste Providence.

Každé balenie obsahuje približne 100 plienok a predáva sa za približne 40 dolárov (37,6 eur).

Podľa polície mal šofér Aubrey Bettis odviesť plienky v hodnote 90-tisíc dolárov (84.789 eur) do distribučného centra spoločnosti Amazon v štáte Massachusetts. Zákazku získal 9. februára. Štyri dni neskôr však majiteľovi dodávky zavolal, aby mu oznámil, že náklad nedovezie a plienky nechá vo vozidle na parkovisku v Rhode Island pred motelom Super Eight. Keď však majiteľ priletel na miesto určenia, čakala ho už len prázdna dodávka.

Bettis a ďalší muž, Damon Martin, tak čelia obvineniam z krádeže. Ich advokát odmietol prípad komentovať.