Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 26. apríl 2024Meniny má Jaroslava
< sekcia SEKCIA: Zdravie

Kolagén v tele vekom ubúda, doplňte si ho

Kolagén v tele vekom ubúda, doplňte si ho Foto: IDA Agency

Vek nezastavíte ale môžete spomaliť starnutie pokožky, kĺbov a vyzerať opäť mlado.

Bratislava 1. decembra (OTS) - Úlohou kolagénu je udržať pružnosť pokožky, minimalizovať vznik vrások, udržať štruktúru pokožky v čo najkvalitnejšom stave, nepretržite obnovovať kožné bunky, zabrániť dehydratácii.

Od 25. roku života sa obsah kolagénu v pokožke znižuje a po 40. roku sa netvorí už vôbec. Je pre tel dôležité jeho dopĺňanie a vhodné pre zachovanie zdravej a pružnej pokožky bez vrások. Bez kolagénu vznikajú vrásky, celulitída, pokožka je suchá, stráca sa lesk nechtov a vlasov a začína neodvratný proces starnutia. Kolagén je okrem pokožky dôležitou štrukturálnou látkou kostí, kĺbov, svalov, spojivového väziva a šliach.

Na trh prichádza inovatívna novinka, 100%-ný morský kolagén s omladzujúcimi účinkami. Práve kolagén je najdôležitejšou bielkovinou v ľudskom tele. „Bielkovina mladosti“, ako sa zvykne táto látka nazývať, tvorí viac ako 30% bielkovín ľudského organizmu a až 70% bielkovín kože. Inca Collagen je výnimočný kolagén, ktorý ovplyvňuje bunkovú obnovu a regeneráciu kolagénových vlákien. Vďaka svojej stavbe zabezpečuje pokožke, vlasom i nechtom optimálny stupeň výživy. Jeho jedinečnosť je v tom, že si zachováva aj po jeho spracovaní štruktúru trojitej špirály, tzv. helisy, ktorá je typická len pre bielkoviny živých organizmov. Bio-Aktívny kolagén je najviac podobný ľudskému kolagénu, ľahko sa vstrebáva a má rýchly nástup účinku. Inca Collagen je vyvážený komplex bielkovín, ktoré priaznivo pôsobia na ľudský organizmus.

Účinky kolagénu:
- intenzívna hĺbková hydratácia
- zvýšenie elasticity pokožky
- vyhladenie drobných vrások
- spomalenie stárnutia pokožky
- zosvetlenie pigmentových škvŕn
- účinná doplnková terapia pri liečbe celulitídy
- vysoko účinný proti rozšíreným cievkam a striám
- nevyvoláva alergické reakcie
- regeneruje nechty a vlasy
- má antikoagulačné vlastnosti
- ochrana pred vznikom krvných zrazenín
- zlepšuje hojenie pokožky pri poraneniach a popáleninách
- obsahuje glycín, ktorá je dôležitá pre zdravý rast svalov


Zapojte sa do súťaže o balíček Inca Collagen tu.