Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia SEKCIA: Zdravie

Union už teraz a bez obmedzenia dáva 100 eur na zuby úplne každému

Foto:

Už od minulého týždňa majú možnosť všetci poistenci Union zdravotnej poisťovne využiť príspevok až vo výške 100 eur na akékoľvek zubné ošetrenie a dentálnu hygienu.

Bratislava 24. augusta (OTS) - Týka sa to dospelých a rovnako aj detí. Príspevok 100 eur môžu využiť všetci poisteci a to noví aj starí. Príspevok na zubné ošetrenie a na dentálnu hygienu je maximálne súhrnne 100 eur na rok a platí pre ľubovoľný počet ošetrení. Union zdravotná poisťovňa tak potvrdzuje pozíciu lídra na trhu v dentálnych benefitoch.

„Sme radi, že aj týmto spôsobom pomáhame našim poistencom pri starostlivosti zuby a zmierňujeme tak finačnú záťaž, ktorá môže byť s návštevou stomatológa spojená. Príspevok 100 eur môžu naši poistenci využiť na akékoľvek výkony v zubnej starostlivosti, či už ide o dentálnu hygienu, korunky, mostíky a podobne,“ povedala Elena Májeková, členka predstavenstva Union zdravotnej poisťovne. Ako dodala, doplatky u zubára sa pohybujú často v desiatkach, či dokonca stovkách eur. Aj preto Union zdravotná poisťovňa pravidelne prináša pre svojich poistencov mnoho benefitov, ktoré im vykompenzujú finančné výdavky za zdravotnú starostlivosť.

Podmienkou čerpania benefitu je absolvovanie preventívnej prehliadky u stomatológa v predchádzajúcom kalendárnom roku. O príspevok môže poistenec požiadať prostredníctvom Online pobočky.