Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 29. apríl 2024Meniny má Lea
< sekcia SEKCIA: Zdravie

Zdravý chrbát so školskými taškami TOPGAL

Zdravý chrbát so školskými taškami TOPGAL Foto: topgal.sk

TOPGAL je značka, ktorá si zakladá na vysokých nárokoch na kvalitu materiálov a anatomickom tvarovaní chrbtovej časti tašiek.

Bratislava 12. mája (OTS) - Značka sa môže pochváliť víťazstvom vo viacerých nezávislých testoch, ktoré potvrdili vysokú kvalitu a funkčnosť jej produktov. Výrobca TOPGAL sa snaží vytvárať školské a študentské tašky, ktoré dokážu podporovať zdravý vývin chrbtice u detí.

Anatomické tvarovanie chrbtovej časti školských tašiek je pre deti mimoriadne dôležité, pretože minimalizuje riziko vzniku skoliózy a iných závažných ochorení chrbtice. Tašky TOPGAL sú špeciálne navrhnuté tak, aby sa prispôsobili chrbtu detí a boli čo najpohodlnejšie. V rámci výberu materiálov sa výrobca snaží vyberať len tie najkvalitnejšie materiály, ktoré sú odolné voči poškodeniu a vonkajším vplyvom.

ICT certifikacia
Zakladáme si na kvalite svojich produktov a preto sa neustále snažíme zlepšovať a inovovať svoje produkty. Pri vývoji nových produktov sme v neustálom kontakte so zákazníkmi a odborníkmi v oblasti zdravia chrbtice, aby sme dokázali čo najlepšie prispôsobiť svoje batohy potrebám detí a ich rodičov. Jedným z našich úspechov je, že sa môžeme pochváliť získaním značky ICT certifikátu, ktorý potvrdzuje vysokú kvalitu našich produktov.

Ak hľadáte kvalitný batoh pre vaše dieťa, TOPGAL je tou správnou voľbou. Navštívte eshop www.topgal.sk a presvedčte sa o kvalite produktov a odbornosti značky. Vyberte si školskú tašku, ktorá vaše dieťa ochráni pred poškodením chrbtice a zároveň bude štýlovým doplnkom jeho outfitu. Zdravie chrbtice je jedným z najdôležitejších faktorov pre zdravie detí a ich dobre fungovanie v každodennom živote. Preto by ste sa nemali uspokojiť s bežným batohom, ktorý nemusí byť ergonomicky tvarovaný a môže poškodzovať zdravie chrbtice vášho dieťaťa.

Kladieme dôraz na bezpečnosť a ergonómiu
Okrem vysokých nárokov na kvalitu a ergonómiu svojich batohov, TOPGAL získal aj značku kvality ktorá potvrdzuje, že jeho produkty spĺňajú najvyššie štandardy v oblasti ergonómie a bezpečnosti. Táto značka kvality je pre značku TOPGAL veľkým ocenením a motiváciou pokračovať v neustálom zdokonaľovaní a inovovaní svojich produktov.

TOPGAL si zakladá na vysokých nárokoch na kvalitu materiálov a anatomickom tvarovaní chrbtovej časti batohov, ktoré minimalizujú riziko vzniku ochorení chrbtice u detí. Vďaka získanej značke kvality a opätovne potvrdeným certifikáciám si môžete byť istí, že vyrábame kvalitné a bezpečné produkty.

Ak chcete zabezpečiť zdravie chrbtice vášho dieťaťa, vyberte si batoh od TOPGAL-u a uvidíte rozdiel. Navštívte značkový eshop www.topgal.sk a objavte širokú ponuku tašiek pre deti a študentov.