Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 2. máj 2024Meniny má Žigmund
< sekcia Žilinský kraj

57-ročný vodič zomrel pri čelnej zrážke áut pri obci Jasenovo

Život jedného človeka si vyžiadala tragická dopravná nehoda, ktorá sa stala v nedeľu popoludní 26. augusta 2018 na ceste II/519 v katastri obce Jasenovo v okrese Turčianske Teplice. Pri zrážke dvoch osobných motorových vozidiel jedna osoba svojim zraneniam podľahla, ďalšie tri utrpeli zranenia. Foto: TASR - Prezídium HaZZ

V druhom aute utrpel 46-ročný vodič predbežne ľahké zranenia, jeho dve spolujazdkyne ťažké zranenia.

Jasenovo 27. augusta (TASR)- Polícia vyšetruje okolnosti tragickej dopravnej nehody, ku ktorej došlo v nedeľu (26.8.) popoludní na ceste druhej triedy medzi Prievidzou a Turčianskymi Teplicami. Zrážka dvojice automobilov pri Jasenove v okrese Turčianske Teplice si vyžiadala život 57-ročného muža. Informovala o tom v pondelok TASR žilinská krajská policajná hovorkyňa Jana Balogová.

"Päťdesiatsedemročný vodič jazdiaci na vozidle Peugeot za miernou pravotočivou zákrutou z doposiaľ nezistených príčin prešiel do protismeru, kde došlo k čelnej zrážke s oproti jazdiacim vozidlom Toyota Avensis. V dôsledku nárazu bolo vozidlo Peugeot odhodené mimo vozovku, kde sa prevrátilo na pravú stranu do stromu," opísala Balogová.

Pri dopravnej nehode podľa nej utrpel vodič Peugeotu ťažké zranenia nezlučiteľné so životom, vo vozidle Toyota utrpel 46-ročný vodič predbežne ľahké zranenia, jeho dve spolujazdkyne ťažké zranenia. "Prípad prevzal vyšetrovateľ, okolnosti dopravnej nehody sú predmetom vyšetrovania," dodala.