Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 19. marec 2024Meniny má Jozef
< sekcia Žilinský kraj

Kamión s ukrajinským vodičom zrazil policajta v reflexnej veste

Slovenský kamión s ukrajinským vodičom zachytil v piatok ráno v Ľubochni v okrese Ružomberok policajta v služobnej reflexnej veste, ktorý išiel napraviť spadnutý výstražný trojuholník odstaveného kamióna. Foto: PZ SR - KR Žilina

Odstavený kamión, ktorý mal defekt spomaľoval premávku, pričom výstražný trojuholník spadol. Jeden z policajtov ho išiel napraviť. A práve vtedy ho zachytil kamión.

Ľubochňa 11. januára (TASR) – Slovenský kamión s ukrajinským vodičom zachytil v piatok ráno v Ľubochni v okrese Ružomberok policajta v služobnej reflexnej veste, ktorý išiel napraviť spadnutý výstražný trojuholník odstaveného kamióna. Policajný zbor SR o tom informuje na sociálnej sieti.

"Policajná hliadka si všimla odstavený kamión, ktorý mal defekt a spomaľoval premávku, preto išla situáciu riešiť. Výstražný trojuholník kamionistu mal podľa informácií na mieste spadnúť, tak ho jeden z policajtov išiel napraviť. A práve vtedy ho zachytil kamión. Policajt utrpel zatiaľ nešpecifikované zranenia, ale komunikuje a mal by byť v poriadku. Auto policajtov riadne blikalo majákom," doplnili policajti.