Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 16. apríl 2024Meniny má Dana a Danica
< sekcia Žilinský kraj

FOTO: Pri Pavčinej Lehote skončilo auto na streche

Štyria hasiči zo stanice v Liptovskom Mikuláši zasahovali v nedeľu 11. februára 2018 pri dopravnej nehode osobného motorového vozidla, ktoré sa prevrátilo na strechu na štátnej ceste č. II/584 v katastri obce Pavčina Lehota. Pri udalosti utrpela zranenie jedna osoba. Foto: TASR - KR PZ v Žiline

Zranená osoba sa nachádzala mimo havarovaného vozidla.

Pavčina Lehota 12. februára (TASR) – Štyria hasiči zo stanice v Liptovskom Mikuláši zasahovali v nedeľu (11.2.) pri dopravnej nehode osobného motorového vozidla, ktoré sa prevrátilo na strechu na štátnej ceste č. II/584 v katastri obce Pavčina Lehota. Pri udalosti utrpela zranenie jedna osoba. Informoval Marek Panák z Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Žiline.

"Po príchode na miesto nehody sa zistilo, že zranená osoba sa nachádza mimo havarovaného vozidla. Hasiči skontrolovali jej zdravotný stav a odovzdali ju do opatery záchrannej zdravotnej služby,"
uviedol Panák.

Štyria hasiči zo stanice v Liptovskom Mikuláši zasahovali v nedeľu 11. februára 2018 pri dopravnej nehode osobného motorového vozidla, ktoré sa prevrátilo na strechu na štátnej ceste č. II/584 v katastri obce Pavčina Lehota. Pri udalosti utrpela zranenie jedna osoba.
Foto: TASR - KR PZ v Žiline

Zasahujúci hasiči následne zabezpečili vozidlo proti vzniku požiaru a za pomoci lanového navijaka ho otočili a odtiahli z vozovky.